Tweede plaats Kunstenaar van het jaar 2019

Update: Geweldig op de tweede plaats te zijn geëindigd voor de Kunstenaar van het jaar verkiezing. Grote dank jullie allemaal! Beste kunstvrienden en vriendinnen, Ik ben erg blij om te worden gekozen voor de finale van de artiest van het jaar. Het voelt als een grote waardering voor mijn werk....
Lees meer
margot homan sculptures
Update:
Geweldig op de tweede plaats te zijn geëindigd voor de Kunstenaar van het jaar verkiezing. Grote dank jullie allemaal!

Beste kunstvrienden en vriendinnen,

Ik ben erg blij om te worden gekozen voor de finale van de artiest van het jaar. Het voelt als een grote waardering voor mijn werk.
Omdat ik het grootste deel van mijn tijd tussen de vier muren van mijn studio doorbreng, is het zo bijzonder om te ervaren dat mijn sculpturen naar buiten communiceren, want dat is precies wat ik hoop dat er zal gebeuren.

Ik hoop dat jullie op mij willen stemmen :

Stem op www.kunstenaarvanhetjaar.nl 2019

 

margot homan sculptures

Stichting “Kunstweek” organiseert de jaarlijkse Artist of the Year. Door het grootschalige ontwerp van de verkiezing draagt het bij aan de herkenning van beeldende kunst en de bekendheid van Nederlandse beeldend kunstenaars. Daarnaast biedt de verkiezing een tijdsbeeld van Nederlandse kunstenaars.

De verkiezing door honderd kunstkenners is onderverdeeld in drie rondes. Uiteindelijk leidt dit tot de 8 finalisten. Meer informatie is te vinden op: kunstenaarvanhetjaar.nl.

Op vrijdag 9 november wordt de winnaar van de eretitel Kunstenaar van het jaar 2019 bekend gemaakt tijdens de opening van de kunstweek.

More information about the nomination can be read on (in dutch) Margot Homan in de race voor titel Kunstenaar van het Jaar

Met hartelijke dank en groeten,

Margot Homan