Kunstenaar van het jaar 2022 | Porseleinen Transparantie

De nominatieronde voor de verkiezing Kunstenaar van het Jaar 2022 is afgerond. Met veel plezier kan ik mij melden dit jaar wederom genomineerd te zijn door het panel bestaande uit ongeveer honderd kunstkenners....
Lees meer
lucide margot homan

lucide margot homan

lucide margot homan

De nominatieronde voor de verkiezing Kunstenaar van het Jaar 2022 is afgerond. Met veel plezier kan ik mij melden dit jaar wederom genomineerd te zijn door het panel bestaande uit ongeveer honderd kunstkenners.

De eerste publieke ronde van de Kunstenaar van het Jaar 2022 verkiezing begint nu. In deze ronde kan iedereen stemmen op maximaal twee genomineerde artiesten en desgewenst op een artiest naar keuze. Deze ronde leidt tot 25 halve finalisten.

Misschien onnodig, maar ik zou het zeer op prijs stellen als u mij uw stem zou geven:

Stem op www.kunstenaarvanhetjaar.nl

 

LUCIDE – nieuw beeld “Porseleinen Transparantie”

LUCIDE is de eerste van een reeks van porseleinen beelden waar ik mee bezig ben die “Porseleinen Transparantie” heet. De zuivere uitstraling van het materiaal porselein speelt een belangrijke rol maar ook het licht omdat het de transparantie van het porselein laat zien.

Fascinerend is ook wat het licht doet met onze ogen zodat we de negatieve vorm als een positieve vorm ervaren. Daarom heb ik ervoor gekozen om een aantal foto’s van het zelfde beeld te laten zien van verschillende kanten en belichtingen.

Met warme groet en een sculpturaal saluut,

Margot Homan

Margot Homan Sculptures_2020