ART Breda 2014

06 – 13 april 2014 Aan ART BREDA wordt deelgenomen door circa 80, met name Nederlandse en Belgische kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst. Het publiek wordt getrakteerd op een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden....
Lees meer
art breda 2014 lauswolt
06 – 13 april 2014

Aan ART BREDA wordt deelgenomen door circa 80, met name Nederlandse en Belgische kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst. Het publiek wordt getrakteerd op een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden. Belangrijke handelaren in oude schilderkunst, algemeen antiek, Chinese kunst, Art Deco en specialisten op het gebied van klokken, juwelen, prenten en nog veel meer verheugen zich erop hun collecties in Breda te presenteren. Ook de sectie moderne en hedendaagse kunst is zorgvuldig geselecteerd en bevat uitsluitend deelnemers van uitstekend niveau en reputatie.

Gespecialiseerde keurmeesters beoordelen alle ingebrachte voorwerpen voorafgaand aan de beurs op authenticiteit, kwaliteit en oorspronkelijkheid.

Locatie: Chasséveld, Breda

Openingstijden
dagelijks 11.00 tot 18.00 uur
woensdag 9 april tot 21.30 uur